Kozijnen - Hefschuifdeuren - Deuren - Rolluiken

Kozijnen

EuroFutur Classic
EuroFutor-profielen onderscheiden zich van andere kunststofprofielen door hun smallere, afgeronde design en zijn zowel voor nieuwbouw als voor renovatie het ideale schrijnwerk. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk enbeschikken over zeer goede isolerende eigenschappen. Zij zijn bestand tegen de meest extremeweersomstandigheden en beschermen tegen inbraak. Bovendien bieden deze profielen een optimale geluidsisolatie.
Ook voor het milieu zijn EuroFutur-profielen een goede zaak. De zuitstekende thermische isolatie en de maximale kierdichtheid zorgen voor een lager energieverbruik. Kommerling gebruikt voor de stabilisering van de PVC calcium-zink in plaats van het milieubelastende lood. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, worden ook profielen gemaakt op basis van gerecycleerd materiaal.


 

EuroFutur Design
Met zijn doorgezette vleugel speelt dit systeem in op de huidige Design en modernere tijdgeest. Het EuroFutur Design-profiel onderscheidt zich door zijn versmalde vormgeving met vooruitspringende en dieper liggende rondingen. Profielhoeken, overgangen en randprofielen zijn zowel op constructief als op esthetisch vlak aan het hoofdprofiel aangepast. Het profiel is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit systeem heeft tal van toepassingsmogelijkheden.

 

K-Vision Dieptewerking
Het Kommerling K-Vision systeem biedt het eerste profiel met dieptewerking, dat door zijn schaduwrijke detaillering accenten in het gevelbeeld legt of bij renovatie voor het behoud van het bestaande karakter van het gebouw zorgt. De K-Vision profielen passen naadloos in het gevelontwerp en bieden de architect de mogelijkheid specifieke Nederlandse details te realiseren. Zij combineren aldus de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijke eigenscahppen van kunststofprofielen met een estetisch en passend design, zodat men ze kan aanwenden zonder toegevingen te doen aan de gewenste uitstraling van het gebouw.

Hefschuifdeuren

PremiDoor
Wonen in een groene omgeving en toch beschut zijn tegen weer en wind, is steeds de droom geweest van iedereen die een eigen huis bezit. De vernieuwde Kommerling hefschuifdeur PremiDoor biedt u daartoe de vereiste ruimtelijke mogelijkheden. Woonkamers vormen een geheel met de tuin en terrassen worden tot leefruimte omgebouwd.
De PremiDoor is echt een premiumproduct. De weerbestendige profielen garanderen een perfecte afdichting, een uitstekende warmte- en geluidisolatie en een comfortabel, geruisloos gebruik.
Met witte of gekleurde profielen zijn hefschuifdeuren met een breedte tot 3 respectievelijk 2,5m per vleugel mogelijk. Dankzij de talrijke variatiemogelijkheden en verkrijgbare afmetingen kan het Kommerling-systeem op ieders smaak en behoeften worden afgestemd.

Klik hier voor een voorbeeld van de verschillende variatiemogelijkheden.

Deuren

Mastiff EuroFutur deuren
Dankzij de Kommerling-profielsystemen zijn EuroFutur Classic- en Elegance voordeuren uiterst stabiel, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. EuroFutur huisdeuren laten ook een vrije vormgeving volgens uw persoonlijke wensen toe. Alle modellen van deurvullingen en -panelen kunnen in de EuroFutur Classic- of Elegance-huisdeuren geplaatst worden, die verkrijgbaar zijn in wit, ivoor, houtimitaties en unikleuren.

Website: www.mastiff.be

Rolluiken

Indien u uw huis optimaal wilt verduisteren, bieden rolluiken een uitkomst. Naast verduistering zijn rolluiken ook een prima zonwering. Niets houdt de zon beter tegen dan rolluiken. Niets kan een ruimte koeler houden dan rolluiken. Bovendien beschermen rolluiken uw kozijnen niet alleen tegen de gevaren van inbraak of beschadiging, maar ook tegen weersinvloeden zoals regen en kou. De rolluiken van Brouwers kunststofkozijnen zijn in diverse kleuren leverbaar en men kan kiezen uit verschillende bedieningsmechanismen, zowel lintbediend als elektrisch doormiddel van een Somfy motor.

 
Copyright © 2011 Brouwers Kunststofkozijnen | Website: thinqWeb